Üdvözöljük az Ceglista.eu oldalon!
RÓLUNK
Tekintse meg kik is vagyunk és mit csinálunk.
Néhány szó rólunk
Célunk
A Ceglista.eu egy olyan közösségi portál ahol a magyarországi cégek listája található az egyéni vállalkozókat is beleértve.
Oldalunk célja hogy a keresőoldalakon (Google, Bing) kiemelt pozícióba juttassa az adott cég profilját, ezzel forgalmat terelve a saját weboldalaikra. A beérkezett látogatók, mivel terület és tevékenység alapján találták a lapokat, nagyon könnyen vásárlóvá válhatnak.
Így igyekszünk olcsón vásárlóhoz juttatni a partnereinket, a mai zsúfolt világban ahol egyre drágább a megjelenés az általánosságban ismert marketing felületeken.

Hogy is megy ez?
A Ceglista.eu oldalon található partnerek aloldalait beolvastatjuk a Google rendszereibe úgy hogy a földrajzi lokalizáció és a partner tevékenysége a legfőbb kulcsszó az alap információkon felül. Így ha valaki például rákeres hogy "Heves megye állatorvos" vagy "Győr gyógytonász" könnyedén lehet hogy az általunk behelyezett oldal meg fog jelenni az első oldalon.
Miután a látogató bekattint a találati linkre megérkezik a Ceglista.eu oldalára ahol részletes információk elolvasását követően tovább irányítjuk az adott cég oldalára a látogatót.
Ezt követően már ott is van az érdeklődő ahol lennie kell, és amennyiben megfelelő számára a szolgáltatás nagy eséllyel felfogja keresni Önt.

Hogyan veheti igénybe Ön is ezt a szolgáltatást?
Önnek nincs más dolga mint hogy regisztrál a jobb felül található "Regisztráció" gombra kattinva, regisztráció után pedig rákattint a "Jelentkezési igény beküldése" gombra amit rögtön a főoldalon fog megtalálni.

Mennyibe kerül ez Önnek?
A szolgáltatás ára éves szinten 10.000 Ft + ÁFA. A "Jelentkezési igény beküldése" gombra kattintást követően egy díjbekérő érkezik az Ön regisztrált email címére, aminek kiegyenlítését követően aktiváljuk a szolgáltatást az Ön számára.

REGISZTRÁCIÓ


COOKIE HASZNÁLAT
A weboldal cookie-kat használ az online felhasználói élmény növelése érdekében. További információkat ITT olvashat!
ELFOGADOM